Το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών, αποτελεί μία καινοτόμο τεχνοτροπία στον χώρο της αισθητικής του προσώπου. Η πρωτοτυπία του οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ανώδυνο κατά την εφαρμογή του, χωρίς ερεθισμούς για το πρόσωπο, ενώ, παράλληλα, δεν απαιτείται διαδικασία επούλωσης. Ταυτόχρονα, προσφέρει τη δυνατότητα να μην γίνεται αντιληπτή η εφαρμογή του ταουάζ, από το πρώτο κιόλας λεπτό, και παρουσιάζεται ως απόλυτα φυσικό.

υγεια και τατουαζ φρυδιων

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ό,τι στη συγκεκριμένη τεχνοτροπία δεν υπάρχει καμία επαφή (χρώματος ή βελόνας) με το αίμα, γεγονός που ευνοεί ακόμα και τις πιο ευαίσθητες κατηγορίες γυναικών, όπως άτομα με αλλεργία, καρκινοπαθείς και γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

ο τεχνιτης παιζει καθοριστικο ρολο για το αποτελεσμα

Για την εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας, απαιτείται μακροχρόνια εμπειρία, πολλές εφαρμογές, εξειδικευμένες γνώσεις προσωπομετρίας και αντίληψη της μετατροπής που μπορούν να επιφέρουν τα φρύδια στην παρουσίαση του συνόλου του βλέμματος.

Η Ελεάνα Θάνου διαθέτει μακροχρόνια και ουσιαστική εμπειρία, στην εφαρμογή του τατουάζ και ιδιαίτερα στον σχηματισμό των φρυδιών του προσώπου, γεγονός που είναι ύψιστης σημασίας για κάθε ενδιαφερόμενο της υπηρεσίας του τατουάζ φρυδιών.

Ο χρόνος διάρκειας μετά τις απαιτούμενες, κατά περίπτωση, συνεδρίες, είναι 2 έτη.

Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού μαζί μας, ώστε να λάβετε δωρεάν μια πλήρη διάγνωση για τη δική σας περίπτωση.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, το συντομότερο δυνατόν.